Kære Naser

Jotak, vi er faktisk nogle danskere, som ville sætte pris på den mulighed at kunne gifte os med to partnere (eller flere), skønt du har svært ved at forestille dig det. Det er fordi vi praktiserer det man kalder “polyamori”, altså kærlighed til flere.

Vi polyamorøse håber at ethvert polygamt ægteskab indgået i fremtidens Danmark indgås på baggrund af kærlighed og frie valg og ikke af tvang eller undertrykkelse.

Vi synes flerkoneri (polygyni) lyder skæppeskønt og at flermænderi (polyandri) også burde indføres som en juridisk bestyrket samlivsform, 

Jeg må give Joachim B. Olsen, at han ikke har fået ramt valgets mest centrale tema med sine udtalelser om flerkoneri. Men han har sandelig en pointe i at understrege, at ægtepagten er et privat og ikke et statsligt anliggende.

Jeg håber at valgkampen også vil omfatte større temaer end dette, men siger alligevel tak til Olsen og Khader for at give de polyamorøse anledning til at stikke hovedet frem. For vi findes, omend ikke alle tænker over det.

 


Bemærk: Ovenstående er udtryk for forfatterens egen holdning. Bloggen her er skrevet af forskellige forfattere, og ingen kan eller vil gøre sig til talsmand for alle polyamorøse.

En tanke om “Kære Naser

Der er lukket for kommentarer.