Hvordan kommer man med i netværket?

Her har tidligere været en oversigt over hvordan du kommer med i de forskellige grupper for polyamorøse på Facebook, men Foreningen Polyamori i Danmark har lavet en langt bedre oversigt, så den linker jeg til nu:

Klik her for at komme til listen over Facebook-grupper for polyamorøse

Bemærk at der er 3 typer grupper på listen: Åbne, lukkede og hemmelige.

Er du med i en åben gruppe som f.eks. Polyamori i Danmark, skal du være opmærksom på at den vil være synlig på din profil, og alt hvad du skriver i gruppen, vil være offentligt tilgængeligt og synligt.

De lukkede grupper er også synlige for dem du kender, men i modsætning til de åbne grupper, de andre ikke læse hvad der bliver skrevet i dem.

Optagelse i de hemmelige grupper

De hemmelige grupper, f.eks. den store gruppe Polyamori, er både lukkede og hemmelige, og derfor kan du kun komme med på én af følgende to måder:

1. Du er fb-venner med én af administratorene af gruppen, som tilføjer dig til gruppen og lukker dig direkte ind.

2. Du er fb-venner med et medlem af gruppen, som tilføjer dig til gruppen. Herefter skal en af administratorerne godkende tilføjelsen af dig, før du er helt med i gruppen. Adminstratorene godkender dig kun, hvis de modtager en personlig besked fra dig hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at være med.

Hvis du ikke kender nogen som er med i gruppen, kan du skrive til en af administratorene på facebook (se foreningens liste over hvem der kan lukke dig ind), så vil de gerne tilføje dig som fb-ven, så du kan komme med. 

Hvorfor denne optagelsesprocedure?

Facebooks grupper er skabt således at man kun kan komme med i en hemmelig gruppe ved at blive tilføjet af en ven.  Dem som har oprettet gruppen Polyamori, vil dog gerne sikre sig, at alle der er med i gruppen virkelig selv ønsker at det.  Ved at du skriver til en af administratorerne, sikrer de sig, at det er dit eget ønske at være med i gruppen og ikke blot en af dine venners. En anden grund er at vi holder meget af gruppen og gerne vil værne om den. Derfor vil vi gerne vide lidt om hvem du er, og kende dine bevæggrunde for at ville være med.

10 tanker om “Hvordan kommer man med i netværket?

 1. Hej, vil gerne optages i jyllandsgguppen. Havde ikke lige held med at følge linket. Vh jens ole

 2. Linkene virker ikke. Og jeg er meget interesseret i at komme med i sådan en facebookgruppe 🙂

 3. Jeg vil gerne være med i gruppen, men links virker ikke og kan ikke skrive til administrator?

 4. Jeg er ikke på Facebook, hvordan kommer jeg i dialog med jer?

  Min kone har lige fået følelser for en kollega, og de vil gå videre – det gør ooooondt!

  Selv er jeg lige “vågnet af koma” efter et par års depression, har brugt den xorg uge på poly research og selv-granskning. Jeg har brug for at TALE med nogen!

 5. Hej jeg vil gerne være medlem af Jylland gruppen
  Er en mand på 49 år som ønsker poly forhold og snakke med andre det er i samme båd
  Håber på optagelse i gruppen

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.