Om bloggen

Bloggen skrives af forskellige forfattere. Vi er alle netop det – forskellige – og det betyder at én forfatters indlæg ikke nødvendigvis er udtryk for alle polyamorøses mening om polyamori. Ser du noget du er enig eller uenig i, så kommenter endelig under hvert indlæg.

2 tanker om “Om bloggen

  1. Jeg finder det dejligt, at man kan traeffe mennesker hvor man kan dele, lige det som man soeger, og bruge det til det uden at nogen peger fingre, bor selv på Kreta, og det ville da vaere inspirerende at traeffe nye mennesker, kvinder eller par

  2. Hej.
    Dejligt at læse jeres kommentarer.
    Jeg troede der var noget galt med mig, at jeg bare var skabt utaknemmelig og hele tiden følte mig grådig.
    Jeg er i et monogame forhold. Har tid7ligere nævnt min poly-side som en fantasi, men efter som min partner blev vred og følte sig utilstrækkelig, træk jeg i land igen. Jeg bliver ofte tiltrukket, nysgerrig og forelsket i andre end min mand, men går og lukker ned – jeg bliver bare så ulykkelig og føler mig fanget og som om jeg visner hvis jeg skal leve resten af mit liv sådan her. Jeg ønsker ikke kun sex med andre, jeg ønsker kærlige relationer med intimitet og nærvær. Jeg tager tilløb til at tage snakken med ham, men tanken om at det betyder et brud gør mig sindsyg ked af det, jeg elsker ham utrolig højt, men det er svært at lade som om jeg er noget jeg ikke er. Det er hårdt at skulle give slip på ham og alt det vi har sammen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.