Hvordan kommer man med i netværket?

Der er flere indgange til netværket for de polyamorøse, og man kan vælge efter temperament.

Vi har en offentlig polygruppe på facebook, og den findes her: Polyamori i Danmark. Bemærk, at denne gruppe vil være synlig på din profil, ligeledes vil hvad du skriver i gruppen være offentligt tilgængeligt.

Vi har en række hemmelige facebookgrupper, et emnekategoriseret debatforum (hvor det er ok at bruge alias), samt en privat mailingliste på groupcare. Alle tre fora er for folk som ser sig selv som polyamorøse eller som personligt interesserer sig for emnet polyamori. Facebook-grupperne kan ikke findes ved at søge på facebook, og ingen kan se hvem der er med i grupperne, udover dem som selv er med. Ligeledes kan kun mailinglistens medlemmer se hvem der er med på den. På debatten er det muligt at optræde under alias, altså helt anonymt hvis man ønsker det.

Klik her hvis du gerne vil ind på debatforummet, man registrerer sig ved at klikke på “registrér dig” øverst oppe på siden.

Optagelse i den hemmelige landsdækkende facebook-gruppe

Fordi facebookgruppen er både lukket og hemmelig, kan du kun komme med på én af følgende to måder:

1. Du er fb-venner med én af administratorene af gruppen, som tilføjer dig til gruppen og lukker dig direkte ind.

2. Du er fb-venner med et medlem af gruppen, som tilføjer dig til gruppen. Herefter skal en af administratorerne godkende tilføjelsen af dig, før du er helt med i gruppen. Adminstratorene godkender dig kun, hvis de modtager en personlig besked fra dig hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at være med.

Hvis du ikke kender nogen som er med i gruppen, kan du skrive til en af administratorene på facebook, så vil de gerne tilføje dig som fb-ven, så du kan komme med. 

Kontakt Mads for direkte adgang til den landsdækkende gruppe: Mads Hemidal Thy

Kontakt Niels for direkte adgang til Fyn-gruppen: Niels

Kontakt Henning for direkte adgang til Jylland-gruppen: Henning

Hvorfor denne optagelsesprocedure?

Facebooks nye grupper er skabt således at man kun kan komme med i en hemmelig gruppe ved at blive tilføjet af en ven.  Vi, som har oprettet gruppen Polyamori vil dog gerne sikre os, at alle der er med i gruppen virkelig selv ønsker at det.  Ved at du skriver til en af administratorerne, sikrer vi os, at det er dit eget ønske at være med i gruppen og ikke blot en af dine venners. En anden grund er at vi holder meget af gruppen og gerne vil værne om den. Derfor vil vi gerne vide lidt om hvem du og kende dine bevæggrunde for at ville være med.

Hvis du endnu ikke er sikker på, om du vil være med i netværket så kan du besøge vores debatforum på www.polyamori.dk/debat, hvor man anonymt kan deltage i debatten uanset om man er poly eller ej.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer til Hvordan kommer man med i netværket?

  1. avatar Salmi skriver:

    hej! Jeg vil også gerne være med i gruppen på facebook

  2. avatar Salmi skriver:

    det er meget svært at registrere på forummet, fordi spørgsmålet! I hvilken retning strømmer vandet i en normal atmosfære?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.