Polyamori-netværk

Når man er lidt anderledes end flertallet, er det dejligt at tale med ligesindede. På disse sider kan du finde information om det danske netværk for polyamorøse.

Hvem er med i netværket?

Netværket udgøres af polyer i alle aldre, og vi er over 800 i netværket p.t. (marts 2017). Mange af polyerne bor i hovedstadsområdet, men der er også underafdelinger af netværket i Jylland og på Fyn. Polyerne har meget forskellig baggrund professionelt og personligt. Netværket repræsenterer mange forskellige måder at leve poly-liv på. Læs mere her om Hvem der er med i netværket.

Hvad laver netværket?

Polyerne har kontakt med hinanden i forskellige online fora, og desuden mødes polyerne også jævnligt til forskellige uformelle møder.

Polymøder drejer sig oftest primært om at tale sammen, og derved finde støtte hos ligesindede. Det sker tit, at et møde indledes med en præsentationsrunde, men det er forskelligt fra møde til møde hvor god tid man tager sig. Nogle gange involverer et møde også et sammenskudsgilde, andre gange en gåtur i det fri. Polyerne skiftes til at indkalde til møder, og derved tager møderne forskellig form fra gang til gang.

Der er efterhånden mange måder at netværke online med andre polyamorøse og man bestemmer selvfølgelig selv hvor og hvor meget man vil følge med. I hovedtræk foregår det meste af debatten og aktiviteterne i hemmelige facebookgrupper eller på debatsitet www.polyamori.dk/debat

Her følger en uddybning af online fora for polyamorøse.

Grupper og fællesskaber for polyamorøse

Vi har “den store (hemmelige) Facebook-gruppe” med over 800 medlemmer og nogle mindre Facebook-grupper der er for henholdsvis kvinder, mænd, queers og for planlægning af lokale arrangementer i Jyllands- og Fyn-fraktionerne.

Facebook-grupperne er hemmelige, dvs. at ingen ud over gruppens egne medlemmer kan se hvem der er med eller hvad der foregår inde i grupperne. Der findes dog også åbne grupper som du kan finde ved at skrive ‘polyamori’ i søgefeltet på Facebook.

Grupperne bruges til debat og til begivenheds-invitationer.

Dertil har vi et debatforum der kan findes på www.polyamori.dk/debat. Her kan man debattere helt anonymt med polyer og andre interesserede i emnet. Debatten er emneinddelt og på nogle måder mere overskuelig en debat i facebook-grupperne, hvor indholdet bytter plads.

Her skal man bemærke, at tre af kategorierne er forbeholdt polyamorøse som er med i netværket, og at disse kategorier er lige så private som fb-gruppernes indhold. Resten af kategorierne er offentliggjorte, dvs. at alle kan læse dem. Derfor kan det være en fordel at registrere sig med et anonymiserende alias på debatten, så man føler sig fri til at debattere på nettet uden at skulle bekymre sig for at eventuelle bekendte følger med.

Læs mere her om Hvordan man kommer med i netværket.

Hvis ikke du er sikker på, om du skal med i netværket eller ej så kan du besøge vores debatforum på www.polyamori.dk/debat, hvor man anonymt kan deltage i debatten uanset om man er poly eller ej.

Der har også været en mailingliste, Polydan, men den er lukket, fordi det meste som nævnt foregår på Facebook. Den var det første danske forum for polyer, og den blev oprettet i 1999 efter inspiration fra San Francisco, og lukket april 2013.

Regionale netværk for polyamori i Danmark:

Læs om de forskellige lokale netværk her: Lokale poly-grupper

Dating for polyamorøse

Polydating (oprettes hvis der er interesse nok – skriv dig op!)

Internationale sites:

Polymatchmaker
OKcupid

Be Sociable, Share!

En kommentar til Polyamori-netværk

  1. avatar Inge og Flemming skriver:

    Nu er vi snart 1000, som venter med spænding, håber det bliver til virkelighed en dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.